Nyhed

The Dead Weather vil indspille mere musik

Gruppen er gået tilbage i studiet og vil indspille endnu mere musik, inden de skal begynde at turnere

Det kom nok som en overraskelse for de fleste, da det i marts kom frem, at Jack White var gået sammen med Alison Mosshart fra The Kills, Jack Lawrence fra The Raconteurs og Dean Fertita fra Queens Of The Stone Age i et nyt sideprojekt. Det nye band har fået navnet The Dead Weather, og samtidig med at det kom frem, at gruppen eksisterede, blev det også afsløret, at de allerede har indspillet et debutalbum.

Gruppen har indtil videre kun spillet en enkelt koncert 14. april i Bowery Ballroom i New York, men havde man håbet at det var startskuddet på en verdensturné, bliver man desværre skuffet. I et interview med Billboard fortæller Dean Fertita nemlig, at bandet allerede er begyndt at indspille nyt materiale, og at de vil fortsætte med at indspille de næste måneder.

Fertita fortæller, at de blandt andet har indspillet coverversioner af sange med Them ("You Just Can't Win") og The Downliner Set ("Outside"), og at de også har arbejdet videre med nogle af de idéer, der blev skabt under indspilningerne til debutpladen. De nye indspilninger kommer muligvis ud som singler senere på året, men der er også muligheden for, at de bliver samlet og udsendt som album nummer to.


Herefter er planen at påbegynde en USA-turné i midten af juni, der måske vil bringe dem til Europa senere. Det ligger dog ikke fast endnu, udtaler trommeslageren, der normalt spiller med Queens Of The Stone Age.

Debutpladen fra The Dead Weather hedder "Horehound" og udsendes 16. juni.

ANNONCE