Nyhed

Vampire Weekend arbejder på opfølgeren

Kvartettet er i studiet for at indspille det andet album, der udsendes til efteråret

Der var allerede god buzz omkring bandet Vampire Weekend, før de havde underskrevet kontrakt med selskabet XL, og Newyorker-kvartetten levede op til forventningerne, da de i januar 2008 udsendte deres debutalbum. Nu er gruppen godt i gang med at indspille deres andet album, der forventes at ligge klar til september.

Bandet er lige nu i studiet i Brooklyn, og ifølge Entertainment Weekly er de næsten færdig med sangskrivningen. Endnu engang varetages produktionen af keyboard-manden Rostam Batmanglij, der siger til EW, at gruppen har gennemgået en intens indspilningsperiode på en måned nu.

Frontmand Ezra Koenig beskriver de nye numre som "genkendelige som Vampire Weekend", men fortæller, at de prøver at tilføje nye elementer og instrumenter, så de ikke bare trækker på de samme tricks som på debutpladen.


Bandet spillede forleden sangen "White Sky" hos tv-værten Jimmy Fallon, men ifølge Koenig kommer den indspillede version til at lyde meget anderledes, da de spillede den i en akustisk version. Så forvent mere keyboard og højere tempo, når den færdige version kommer ud på det andet Vampire Weekend-album, der forventes at ligge klar til september.

ANNONCE