Nyhed

Wilco navngiver album

Gruppen vælger den simple løsning og kalder deres kommende udgivelse "Wilco (The Album)"

Det mest omtalte nummer fra det kommende Wilco-album er åbningsnummeret, som bandet optrådte med i oktober sidste år i showet "The Colbert Report" for at støtte Barack Obama. Det hedder "Wilco, The Song" (og indeholder linjen "This is a fact - Wilco will love you, baby"), og ud over at åbne det kommende album har det også inspireret til titlen på gruppens syvende album "Wilco (The Album)".

Det forventes, at albummet vil minde mere om pladerne "Yankee Hotel Foxtrot" og "A Ghost Is Born" end gruppens seneste album "Sky Blue Sky", og det er også kommet frem, at gruppen får hjælp af sangerinden Feist på sangen "You And I". Det forventes at "Wilco (The Album)" ligger klar 30. juni.

Inden da sætter gruppen dog gang i en turné, der starter i Spanien 23. maj på Tenerife og fortsætter gennem Spanien og Portugal, indtil bandet i starten af juni vender tilbage til USA. Efter en stribe koncerter i hjemlandet rammer Wilco dog Europa igen til august, hvor de spiller i både Norge og Sverige. Gruppen har dog endnu ikke offentliggjort en dansk koncertdato.


ANNONCE