Nyhed

Flere billetter til udsolgte C.V. Jørgensen-koncerter

Man kan stadig opleve legenden på VoxHall 30. august og 1. september

Billetterne til de kommende tre C.V. Jørgensen-koncerter i Århus Festuge blev revet væk, men nu er der blevet frigivet yderligere et par snese billetter til de to koncerter på VoxHall 30. august og 1. september.

De ekstra billetter skyldes, at det ombygningsramte VoxHall har fundet ud af, at det alligevel er forsvarligt at sætte lidt ekstra billetter i salg.

Ved koncerterne spiller C.V. Jørgensen sammen med Århus-gruppen The DeSoto Caucus, udvidet med den amerikanske multimusiker Howe Gelb (Giant Sand med flere) på klaver og trompetisten Jakob Buchanan. Ved de to koncerter optræder også en række andre markante sangere og sangskrivere. 30. august gælder det skotske Isobel Campbell, australske Sarah Blasko og grønlandske Nive og 1. september amerikanske Josh Rouse og århusianske Maria Timm.


Også i aften, den 27. august, kan man opleve C.V. Jørgensen og The DeSoto Caucus ved den såkaldte uofficielle åbning for Gud og hvermand, hvor også amerikanske Joe Henry og Isobel Campbell, Sarah Blasko og Nive optræder. Her er der dog udsolgt.

Find billetter på GAFFA Live

ANNONCE