Nyhed

Flere navne til Reeperbahn

Der er nu åbnet for billetsalget til den tyske festival, der har tilføjet Biffy Clyro med flere til programmet

Som tidligere nævnt har den tyske Reeperbahn Festival offentliggjort Editors og Dinosaur Jr. som hovednavne til årets program, der skal trække folk til Hamburg i dagene 24.-26. september. Nu er der kommet flere navne til programmet, hvilket betyder, der bliver mulighed for at opleve Biffy Clyro, The Reverend And The Makers, José González og mange andre.

Som tidligere nævnt vil der også være en stærk dansk tilstedeværelse på årets festival, hvilket betyder, at der i slutningen af september vil være mulighed for at opleve When Saints Go Machine, Oh No Ono, Turboweekend, The Asteroids Galaxy Tour, Maria Timm, CallMeKat, Snake And Jet's Amazing Bullit Band samt WhoMadeWho på udebane.

Derudover er der masser af interessante nye navne på programmet fra en lang række europæiske lande samt USA, der kombineret med hovednavnene og de mange fantastiske spillesteder rundt om i Hamburg helt sikkert vil gøre den tyske festival til en forrygende oplevelse.

Billetsalget er netop gået i gang til årets festival via GAFFA Billet, hvor man både kan købe endagsbilletter og partout-billetter til Reeperbahn Festival, der afvikles i Hamburg i dagene 24-26. september.

ANNONCE