Nyhed

Love Shop klar med hel efterårsturné

Jens Unmack, Henrik Hall & co. giver syv koncerter i november. Nyt studiealbum ikke udelukket.

Som vi kunne fortælle i går, er Love Shop gendannet og tager på Danmarksturné i november. Nu kan vi også offentliggøre hele deres efterårsturné, ligesom vi har fået en snak med forsanger Jens Unmack om årsagen til gendannelsen.

Love Shop gik på pause i 2004, men blev genforenet i februar 2009 til to udsolgte koncerter i Store Vega i forbindelse med hyldestkoncerterne til ære for gruppens guitarist og medkomponist Hilmer Hassig, der omkom ved en bilulykke i november 2008. Som erstatningsguitarister havde man allieret sig med Mika Vandborg og Jens Hellemann.

Hvorfor har I fundet sammen igen, Jens Unmack?
- De to genforeningskoncerter gav os blod på tanden til at spille sammen igen, og det er så det, vi gør nu. Med samme lineup som i Vega. (Altså Jens Unmack, Henrik Hall (mundharpe, guitar og kor), Vandborg, Hellemann, Thomas Risell (bas), Thomas Duus (trommer) og Mikkel Damgaard (keyboard), red.).

Bliver det så en permanent gendannelse? Og vil I også lave et nyt album?

– Indtil videre er det kun for denne turné, men vi vil ikke udelukke noget. Heller ikke et nyt album. Love Shop har i øvrigt aldrig været opløst, vi har kun holdt pause. Men både Henrik og jeg har jo vores solokarrierer, og dem har vi tænkt os at fortsætte med.

Love Shops komplette Danmarksturné ser ud som følger:
05/11 - Herning, Fermaten
06/11 - Randers, Værket
12/11 - Aalborg, Studenterhuset
13/11 - Århus, Train
14/11 - Roskilde, Gimle
20!11 - Odense, Posten
21/11 - København, Store Vega

Find fra torsdag den 13. august billetten på GAFFA Live

ANNONCE