Nyhed

Mpho spiller til 2012 i Festugen

Den sydafrikanske sangerinde tilføjes programmet 4. september

Tidligere på måneden meddelte medlemmer af Mongrel, at de er gået hver til sit, og derfor kan de ganske naturligt ikke komme forbi Århus i starten af september for at afholde den planlagte koncert. Men nu kan arrangørerne fortælle, at der er et nyt navn til programmet, der skal spille samme aften som Ebony Bones! og VV Brown.

Sangerinden med den afrikanske baggrund er vokset op i England og har allerede gjort sig bemærket sammen med gruppen Bugz In The Attic, hvor hun sang på deres "Booty La La". Hun har også sunget sammen med Coldcut, og til oktober udsender hun sit debutalbum "Pop Art".

Albummet indeholder blandt andet singlen "Box N Locks", der indholder et sample fra det gamle Martha And The Muffins-hit "Echo Beach", og inspirationskilderne er alt fra OutKast og De La Soul til Prince og TLC, og samarbejdet med produceren Switch har allerede fået engelske journalister til at sammenligne Mpho med M.I.A.


Mpho tilføjes til programmet 4. september, hvor hun spiller før de allerede offentliggjorte navne Ebony Bones! og VV Brown. Billetter til alle 2012-arrangementerne kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE