Nyhed

Pat Metheny giver koncert

Jazzguitaristen giver solokoncert i Tivolis Koncertsal 7. februar 2010

Til næste år er der mulighed for at opleve den amerikanske jazzguitarist Pat Metheny i Tivolis Koncertsal, hvor han vil give en solokoncert. Metheny optræder ellers normalt med Pat Metheny Group, der senest udsendte albummet "The Way Up" i 2005, eller med en af sine mange kollaborative projekter, der inkluderer en stribe af dygtige jazzmusikere. Men til den kommende danske koncert kommer han alene under titlen "Solo Guitar & Orchestrion".

Pat Metheny har udsendt plader siden midten af 70'erne, men med sit seneste projekt viser han, at han langt fra er færdig med at forny sig. Til koncerten i Tivolis Koncertsal vil Pat Metheny være eneste mand på scenen. Her vil han benytte sig af en lang række ældre akustiske og elektro-akustiske instrumenter, som vil være kontrolleret af nye og moderne teknologier. Tanken er at blande gamle og nye teknologier og derigennem skabe en helt ny innovativ platform for musikken.

Om sit nye projekt udtaler han:


"Den konstante søgen efter nye måder at tænke over tingene og processen omkring at finde nye måder at komme med et personligt perspektiv til musikken har været en stor prioritet for mig, nærmest fra begyndelsen".

Pat Metheny og showet "Solo Guitar & Orchestrion" kan opleves 7. februar i Tivolis Koncertsal. Billetsalget starter 31. august klokken 10:00, og billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE