Nyhed

Stem til European Music Awards

Du kan nu stemme til MTV's stort anlagte prisshow

Torsdag den 5. november er det tid til 2009 MTV Europe Music Awards, hvor det vanen tro er op til seerne at bestemme, hvem der skal vinde prisen for "Best Danish Act".

MTV har udvalgt 20 solister og bands, der på den ene eller anden måde har gjort sig bemærket på MTV i 2009. Frem til 1. september vil seerne have mulighed for at stemme på de fem navne, der har fortjent at blive nomineret til den prestigefyldte pris, og den 7. september bliver den endelige afstemning om vinderen af "Best Danish Act" sat i gang. Afstemningen foregår på MTV's hjemmeside.

Det er muligt at stemme på følgende navne: Mew (billedet), Jooks, Medina, Dúné, Jokeren, Outlandish, Celina Ree, Infernal, Nephew, L.O.C., Kashmir, Joey Moe, Mohammed Ali, Sukkerchok, Karen, Volbeat, Rasmus Seebach, Carpark North, Balstyrko og Aqua.

Tidligere har Mew, Outlandish, Nephew og senest Suspekt vundet prisen for "Best Danish Act".

MTV Europe Music Awards finder sted i en ny europæisk storby hvert efterår. I 2006 fandt showet sted i København, på Rådhuspladsen og i Bella Center, og det var blandt andet ved den lejlighed, at Timbaland fik ørerne op for Nephew, hvilket banede vejen for disses remix af Timbaland-hittet "The Way I Are".

ANNONCE