Nyhed

Udgivelsesdato på ny Nick Cave-roman

Arbejdsom australier udgiver ny roman og lancerer ny hjemmeside

Allerede sidste år kunne GAFFA rapportere, at den australske sanger, sangskriver og forfatter Nick Cave havde en ny roman, betitlet "The Death of Bunny Munro" i støbeskeen. 3. september udkommer så bogen, som er den produktive herres andet livtag med romangenren. Den første var "..And the Ass Saw the Angel" fra 1989.

Samtidig har Cave lanceret en ny og glimrende hjemmeside, som skal danne basis for et omfattende arkiv med materiale vedrørende Caves produktion. En hel side er helliget den nye roman, om hvilken en kritiker har skrevet:

"Hvis man satte Cormac McCarthy, Franz Kafka og Benny Hill sammen i et hus ved havet i Brighton, kunne de meget vel komme op med Bunny Munro..".


På siden kan man desuden se og høre Cave læse uddrag fra romanen, ligesom der vil blive afholdt en række endnu ikke specificerede arrangementer i forbindelse med udgivelsen. "The Death of Bunny Munro" udkommer også som lydbog, hvor man i tilgift til Caves oplæsning af værket får et soundtrack af Cave og kumpanen Warren Ellis.

ANNONCE