Nyhed

50 Cent: Jeg har haft 28 år på bunden og 6 på toppen

GAFFA mødte den selvsikre rapstjerne i London

50 Cent udgav for nyligt sit fjerde officielle album "Before I Self Destruct". I den forbindelse fik GAFFAs Kristian Alsing et interview med den selvsikre rapstjerne i London, der blandt andet forsvarede, at han stadig rapper om det hårde gangstaliv, selvom han har udskiftet det med en tilværelse som mangemillionær.

GAFFA spurgte:

Du sidder nu på et femstjernet hotel i London, med pladeselskabsfolk og presse overalt. Hvor meget handler dine sange med gangstere, hos og Tec 9's (automatvåben, red.) om dig, og hvor meget er det et alter ego fra din fortid?

- Jeg kan fortælle dig om 6 år med besiddelser og penge og om 28 år, hvor jeg ingenting havde. På "Curtis" skrev jeg om de sidste 6 år "of having"; nu har jeg fokuseret mere på de 28 år. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige: undskyld for at jeg blander tingene sammen? Det er mit liv og mine erfaringer; det, jeg har oplevet, er det, jeg er, og det, jeg er, er det, jeg kan skrive om...

I interviewet fortæller 50 Cent også mere om sit nye album, om sine samarbejder med Eminem - som han dog ikke er alt for begejstret for at tale om - om sine film- og bogprojekter og meget mere.

Læs hele GAFFAs interview med 50 Cent.

ANNONCE