Nyhed

50 Cent til Danmark

Curtis Jackson vender tilbage til landet med en ladt pistol og det nye album "Before I Self Destruct" i lommen

En af 00'ernes bedst sælgende rapstjerner, 50 Cent, er med over millioner solgte plader, utallige priser og ikke mindst 9 skud i kroppen en unik skikkelse i hiphoppen. Nu besøger rapperen igen Danmark til næste år og omdanner Brøndby Hallen til en club i midten af New York.

50 Cent har, siden han blev opdaget og taget til sig af Eminem og den legendariske producer Dr. Dre, indtaget verden med hits som "In Da Club", "Candy Shop" og "P.I.M.P.", og er nu klar til at vise danskerne sit nyeste album "Before I Self Destruct" live. Rapperen fortalte det seneste album til GAFFAs skribent Kristian Alsing, da han mødet superstjernen i London:

- De fleste vil nok være enige i, at "Before I Self Destruct" er mit hidtil kunstneriske højdepunkt. Jeg har arbejdet på dette projekt i lang tid, og det er ekstremt vigtigt for mig, at det bliver godt modtaget. I "Get Rich or Die Trying" skrev jeg om mit liv før og under berømmelse. På dette album går jeg ofte endnu længere tilbage, det er en slags "Prequel" (forløber, red.) til "Get Rich or Die Trying".

Ifølge pressemeddelelsen vil resten af G-Unit også vil dukke op til koncerten, hvilket betyder, at der er gode chancer for at se både Tony Yayo og Lloyd Banks flankere den succesfulde rapper. Derudover skal den danske rapper Jooks, der har haft stor succes med sin solodebut "Privilegeret" i år, varme op for gangsta-rapperne.

50 Cent og hans følge kan opleves i Brøndby Hallen den 13. marts 2010, og billetter kan findes vi den danske 50 Cent hjemmeside. 

ANNONCE