Nyhed

!!! annoncerer deres fjerde album

Det første album efter trommeslagerens tragiske død kommer til at indeholde både dystre og poppede sange

Trommeslageren for dance-punk-gruppen !!!, Jerry Fuch, døde på tragisk vis for en måned siden, da han faldt ned i en elevatorskakt. Siden har navne som The Juan MacLean, LCD Soundsystem og ikke mindst hans eget band æret hans minde. Det har dog ikke betydet, at den festlige gruppe stopper arbejdet med det kommende album, der udkommer til foråret.

!!!'s fjerde studiealbum kommer dog ifølge frontmanden Nic Offer til at indeholde nogle af gruppens mest dystre numre til dato. Han fortæller desuden til musiksiden Pitchfork.com, at disse sange er skrevet i Berlin, mens pladen også kommer til at indeholde numre fra Buenos Aires, der er nogle af de mest "poppede" og muntre sange, som !!! har lavet.

Seneste udspil fra gruppen blev udgivet tilbage i 2007 med navnet "Myth Takes", der cementerede de tre udråbstegn i gruppens svært udtalelige navn. GAFFAs anmelder Thomas Borre gav det tredje album fire stjerner og gav følgende ord med på vejen:

"Amerikanske !!! (kan udtales "chk chk chk") byder på deres nye album igen op til dans. Selvom den hybridgenre, de bevæger sig indenfor, efterhånden er blevet godt og grundig nedtrampet, så hører !!! stadig til i den gode ende. Diskopunken, indietronicaen og danserocken er stadig i centrum, men heldigvis er !!! gode til at eksperimentere med både produktion og arrangement – og det hæver dem over gennemsnittet."

Hvordan !!!'s dansable musik kommer til at lyde, når den bliver blandet med mere melankolske klange, må man vente til april for at høre, hvor det kommende album ifølge Nic Offer udkommer.

ANNONCE