Nyhed

Imogen Heap til Danmark

Den elektroniske singer-songwriterinde gæster igen landet og fortryller denne gang Pumpehuset med sin særprægede vokal

Albummet " Speak for Yourself" fra 2005 markerede Imogen Heaps indtræden på de helt store scener i verden efter at have udgivet et soloalbum og som en del af den velkendte duo Frou Frou. Nu optræder indietronica-fænomenet igen på dansk jord, når hun næste år besøger Pumpehuset og tager tredje album med til de danske fans.

I år brød Imogen Heap helt igennem lydmuren med albummet "Ellipse", der nåede op i top fem på Billboard albumhitlisten. Den sfæriske electropop-udgivelse fik samtidig stor ros med på vejen fra blandt andre GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt, der gav fire stjerner til sangerinden og skrev:

"Også tekstmæssigt er der noget inden i ellipsen, ikke mindst på den skarpe 'Bad Body Double' om fortællerens evige bekymringer om vægtproblemer. Albummet er nok en kende for indadvendt til at blive det store hit, og omvendt er det måske for poppet og elektronisk til at tilfredsstille ægte singer-songwriter-fans, men et eller andet sted mellem de to poler må der være et publikum for Imogen Heap. Det fortjener begge parter."

Det elektroniske sangfænomen kan nu igen opleves i København, når Pumpehuset slår dørene op for en aften i den engelske sangskrivers navn 27. februar. Billetsalget starter den 10. december, og billetterne kan derefter findes via GAFFA Live.

ANNONCE