Nyhed

McCartney utilfreds med Lennon-film

Eks-Beatlen fik instruktøren til at ændre manuskriptet til aktuel film om kollegaen og afslog invitation til premieren

I sidste uge var der britisk premiere på Nowhere Boy, som i fiktionaliseret form handler om John Lennons barndom. Moderen døde i en bilulykke, da Lennon var sytten år, men allerede fra femårsalderen blev han opdraget af sin tante Mimi, og netop filmens portræt af hende fik Paul McCartney til at rette henvendelse til instruktøren efter at have læst manuskriptet. Det fortæller han til Daily Mail.

"Jeg sagde: 'Sam (Taylor-Wood, intruktøren, red.), det her er ikke sandt. Tante Mimi var ikke led. Hun var skrap, men hun havde et godt hjerte og elskede John vanvittigt meget'". Kristin Scott-Thomas, som spiller tante Mimi i den aktuelle film, supplerer:

"Hun havde en vanskelig natur, men der var så meget kærlighed i den kvinde". Instruktøren indvilligede i at ændre manuskriptet for at sætte Mimi i et heldigere lys, men McCartney havde også andre kritikpunkter, og afslog instruktørens personlige invitation til premieren.

Filmen, som er baseret på Lennons halvsøster, Julia Bairds erindringsbog Imagine This: Growing Up With My Brother John Lennon, har dansk premiere til sommer.

 

ANNONCE