Nyhed

Mnemic og F.U.K.T. på turné i Danmark

Industrial metal og drum 'n' bass mødes, når de to bands invaderer de danske spillesteder i det nye år

Der er udsigt til spændende koncerter, når de to danske bands, Mnemic (billedet) og F.U.K.T. samler tropperne og tager ud på en kort turné i det danske. De spiller i alt seks koncerter, og på de tre af disse får de selskab af endnu et dansk band, The Psyke Projekt sammen med dj'en Beluga. Arrangørerne beskriver i en pressemeddelelse om denne konstellationen:

"Alle 3 bands formår at drive mest muligt ud af deres genre og ramme en nerve hos et bredt og talstærkt publikum. En koncert med F.U.K.T., Mnemic og The Psyke Project bliver således en bevidst sammensmeltning af industriel metal, elektroniske beats og sfæriske kompositioner, som skaber en både sanselig og energisk totaloplevelse!"

F.U.K.T. spiller en blanding af Drum n' Bass og Dubstep, og har været aktive på musikscenen i både Danmark og udland siden 2003. Til næste år vil de udgive opfølgeren til deres debutalbum "Play With Fire" fra 2006, der fik fire stjerner af GAFFAs anmelder, Thomas Borre, der beskrev dem som "et særdeles interessant og højenergisk bekendtskab - også på plade."


Mnemic havde i sommer æren af at varme op for Metallica, og vendte herefter tilbage til studiet for at starte indspildninger til et nyt album. De udsender deres fjerde album, "Sons Of The System" til januar, og lover "en mindre teknisk, men mere slagkratig effektivisering af bandets stil" på det nye udspil.

Der skulle således være rigeligt nyt materiale at tage under behandling for begge bands, når de går på scenen. The Psyke Projekt får deres materiale taget under kærlig behandling af dubstep/techno-dj Beluga, der skal sørge for at samle genrerne under et sæt.

Billetsalget til turnéen er så småt ved at være i gang. Den fulde turnéplan kan ses nedenfor, og billetter kan findes efterhånden, som de er tilgængelige, via GAFFA Live.


Turnéplan:

13/02-2010: STARS, Vordingborg

18/02-2010: TRAIN, Århus w/ The Psyke Project


19/02-2010: POSTEN, Odense w/ The Psyke Project

20/02-2010: PUMPEHUSET, København w/ The Psyke Project

26/02-2010: GIMLE, Roskilde


27/02-2010: STUDENTERHUSET, Aalborg (uden F.U.K.T.)

ANNONCE