Nyhed

Ny film omhander Jimi Hendrix-kidnapning

"Slide" beskriver den legendariske "lost weekend" i 1969, hvor Jimi Hendrix angiveligt blev bortført af sin egen manager

I september 1969 (et år før den legendariske guitarists død) forsvandt Jimi Hendrix en hel weekend, uden nogen kunne finde ham. Episoden, der senere blev benævnt som "lost weekend", har senere givet grobund for spekulationer om en kidnapning, som Hendrix' egen manager skulle være involveret i. Nu ser det ud til, at en spillefilm om den berygtede weekend bliver lavet.

Det er instruktøren og manuskriptforfatteren R.H. Greene, der står bag projektet med at filmatisere den kommende roadmovie. Han har ifølge musiksiden Twentyfourbit.com fortalt om filmen, der må betragtes som delvis fiktiv:

"Det vigtigste, som jeg håber at folk vil forstå, er, at selvom de ikke har hørt om denne episode, er der blevet skrevet og snakket om det i mange, mange år. Jimi har selv snakket om det, hvis man skal tro nogle af hans nærmeste. Når vi bliver spekulative, fordi der ikke foreligger nogen endelig version af forløbet, bliver denne film en fiktionsfilm for mig. Det er en del af Jimis historie og jeg mener, at det giver en mulighed for at vise ham fra en unik vinkel. Det er mit mål med at skrive det."

Der er endnu ikke en information om, hvornår filmen kan forventes at være færdig eller om hvem, der skal spille guitarguden i den, da det stadig er tidligt i processen, og optagelserne først begynder i starten af næste år.

ANNONCE