Nyhed

Randy Brecker gæster Danmark

Jazzlegenden spiller med DR Big Bandet og ekstra strygere i Koncerthusets koncertsal til januar

Store rockkoryfæer, velkendte entertainere og store jazzpersonligheder har over de seneste 40 år haft glæde af at invitere den legendariske jazztrompetist Randy Brecker indenfor i deres musik. Nu kommer den kendte trompetist til Danmark og fortolker nogle af de største standards indenfor jazzballaderne sammen med DR Big Bandet.

Randy Brecker har i løbet af sin lange karriere spillet med store kanoner som James Taylor, Bruce Springsteen, Frank Sinatra og Frank Zappa, men har også fortjent sin legendestatus for samarbejder med blandt andre Stanley Turrentine, Charles Mingus og Jaco Pastorius i jazzverden.

Den danske jazzbassist Chris Minh Doky, der også er kunstnerisk konsulent for DR Big Bandet, har også haft æren af at arbejde sammen med Brecker. Han fortæller i en pressemeddelelse om den kommende koncert med trompetisten:

"Jeg har længe arbejdet på, at sætte Randy sammen med Big Bandet. At det så oven i købet lykkes med et så fantastisk projekt som 'Jazz Ballad Song Book' - med strygere - det er simpelthen noget af en drøm. Og jeg glæder mig utroligt meget til at se dén konstellation udfolde sig i Koncerthusets smukke og velklingende koncertsal. Det bliver så absolut en af årets 'don't miss'-koncerter."

Koncerten, der tilmed låner strygere fra DR UnderholdningsOrkestret, går under navnet "The Jazz Ballad Song Book", som dækker over velkendte jazzklassikere som "Summertime", "Round Midnight" og "All Or Nothing At All".

Koncerten finder sted i Koncerthusets koncertsal den 30. januar, og billetter kan findes her.

ANNONCE