Nyhed

Scatterbrain spiller i Odense

En af Danmarks første elektro-grupper kan opleves på Kulturmaskinen denne weekend til Klub Golems julearrangement

Scatterbrain var en af Danmarks første elektronisk baserede grupper, da de i 1981 debuterede med albummet "Keep Dancing" med blandt andre nu afdøde Hilmer Hassig (senere Lars H.U.G., Love Shop med flere) i lineuppen. Derefter blev det kun til et yderligere album, "Mountains Go Rhythmic" i 1985, inden medlemmerne gik hver til sit. I de senere år har de dog af og til igen givet koncerter, ikke mindst til de to store mindekoncerter til ære for Hilmer Hassig i Vega i februar i år.

Nu kan man så igen opleve Scatterbrain, nærmere betegnet på Kulturmaskinen i Odense førstkommende lørdag, den 12. december. Scatterbrains koncert er arrangeret af den odenseanske Klub Golem, der specialiserer sig i alskens undergrundskulturer.

Klub Golem finder vanen tro sted på Kulturmaskinen, Farvegården 7 med indgang fra Pantheonsgade, 5000 Odense C. Dørene åbner kl. 20 og lukker kl. 02, og det koster 50 kr. at komme ind.

Som vanligt bydes også på dj's, i denne omgang Ras Bolding, Sue She, Grayskull og Electromantic, der lover IKKE at spille Wham!s "Last Christmas", men i stedet vil byde på en en vinterkold omgang goth, synth, industrial, new wave, punk, neofolk og lignende.

Golem er stadig i samarbejde med et igangværende fotoprojekt med goth- og emokultur som emne, og ligesom sidst vil fotografer herfra dukke op på aftenen og sætte fotostudie op til Golem, hvor man kan få taget portrætbilleder. Så det er bare med at få sat hanekammen rigtigt, hvis man vil foreviges i fotokunstens tjeneste.


ANNONCE