Nyhed

TheBoyTheManThePale spiller i GAFFA Shop

Den fremadstormende Århus-trio kan opleves i Klostergade fredag den 11. december klokken 16

Den fremadstormende Århus-trio TheBoyTheManThePale, der i oktober blev Månedens Demo i GAFFA, spiller fredag den 11. december klokken 16 en intimkoncert i GAFFA Shop på Klostergade 22 i Århus.

Da TheBoyTheManThePale blev kåret som Månedens Demo i GAFFA, skrev vor demo-anmelder Hansen blandt andet følgende om dem i sin femstjernede anmeldelse:

"Gruppen spiller en twistet, indiet pop, men med en masse andre inspirationer med i mikset også. Det er selvsikkert og cool, men med en poesi og tvetydighed, der sitrer igennem hele demoen. Det er både melodisk, kantet og nyt, uden på noget tidspunkt at virke anstrengt", stod der i GAFFA. Anmelderen noterede sig også, at de diskrete numre voksede støt, og har gjort det lige siden.


Da Hansen så skulle anmelde TheBoyTheManThePale live, uddelte han igen fem stjerner og skrev blandt andet:

"Jeg kender ingen andre ting, der lyder sådan, med deres elementer af kantet pop, blues, elektronik og sej trio. Alle tre kan deres ting, og de to vokaler supplerer hinanden noget nær perfekt." Hansen anmeldte under overskriften "Når nørden får beskidt sex", men om det bliver så vildt i GAFFA Shop fredag, må man møde op personligt for at finde ud af.

Samme aften kan TheBoyTheManThePale opleves til en lidt længere koncert i Studenterhus Århus, hvor også Lise Dres, October Country og LadyLion spiller.


ANNONCE