Nyhed

Tindersticks til Danmark

Det velkendte band vender tilbage til landet og spiller både i Århus og København

Sidste år spillede den engelske gruppe Tindersticks på Vega i forbindelse med udgivelsen af deres nyeste album "The Hungry Saw". Nu vender den roste gruppe tilbage til landet og når også at udgive en ny udgivelse ved navn "Falling Down A Mountain" inden de to koncerter.

Neil Fraser, David Boulter og Stuart Staples udgør trioen Tindersticks, som siden starten af 90'erne har skabt deres egen alternative rocklyd med elementer af jazz og soul. Også live er Nottingham-gruppen yndet navn, hvilket GAFFAs anmelder Martin Jensen måtte sande, da han overværede koncerten i Store Vega sidste år. Tindersticks blev belønnet fem stjerner og følgende ord:

"På en aften, hvor Tindersticks for alvor – og igen – fik bevist, at de er et af de bedste live-bands på rockscenen, var malurten i et næsten fyldt bæger blot, at guitaristen Neil Fraser ikke helt kunne leve op til de fremragende klassiske musikere, som netop formåede at falde i hak med en af vor tids store rockpoeter. Hovedsageligt fordi Frasers lyd og time i momenter virkede ikke-eksisterende. Men det gjorde knapt så meget. For der var heldigvis ti andre musikere til stede denne smukke aprilaften på Vesterbro. Og Stuart Staples."


Det ottende album fra den engelske rockgruppe udkommer den 25. januar, hvilket giver de danske fans rigeligt med tid til at nærlytte den, før Tindersticks står på scenerne i Voxhall i Århus og Vega i København i marts. Billetterne kan findes via GAFFA Live efter den 7. december, hvor forsalget starter.

Tindersticks spiller på følgende datoer:

10. marts – Voxhall, Århus
11. marts – Store Vega, København


ANNONCE