Nyhed

DJ Hero bekræftet

Det er nu blevet bekræftet, at spillet DJ Hero vil blive udsendt senere i år

De senere år er spil som Rock Band og Guitar Hero blevet meget populære, men helt naturligt er der en lang række musikgenrer, der ikke har kunnet fået plads i spil af den type. Men det kan der nu blive lavet om på gennem spillet DJ Hero.

Der har længe været rygter fremme om et spil, hvor man i stedet for at skulle spille guitar eller trommer kan gøre sig som dj, og at et sådan spil er på vej kan præsident for Activision Blizzard, Robert Kotick, nu bekræfte.

I et interview med tv-stationen CNBC fortæller Kotick, at hans firma ikke er påvirket af den verdensomspændende finanskrise, hvilket i høj grad skyldes det fortsatte salg af de populære Guitar Hero-spil. Ved samme lejlighed fortæller han, at hans firma forbereder udgivelsen af DJ Hero-spillet, der forventes at komme ud senere i år.

I interviewet siger han vagt, at man i spillet vil kunne "konkurrere, vende plader og mikse sange", men derudover fremgår det ikke, hvad spillet ellers vil gå ud på, eller vigtigere - hvilke musik man vil kunne lege med i spillet.

Men nu er det i hvert fald blevet bekræftet, at spillet er på vej, og så må vi bare vente og se, hvad spillet vil indeholde.

ANNONCE