Nyhed

Dubstep-esset Martyn udgiver album

Den hollandske programmør er klar med en cd-langspiller, der fusionerer techno og dubstep

Dubsteppen er efterhånden blevet et allestedsnærværende buzzword på den elektroniske scene. Den buldrende bas og de synkoperede beats har spredt sig fra genrens epicenter i England til store dele af Europa. Klub-genren muterer på prægnant vis, og især Holland har spyttet et par gode dubstep-esser ud af ærmet i skikkelse af blandt andre produceren 2562, der fik GAFFAs anmelder Jesper Buhl til at kvittere med seks stjerner for albummet "Aerial", og Martyn, der har en lang række 12’’ere på samvittigheden.

Nu er Martyn, der har været fremhævet i det forgangne år på vægtige online-portaler som Boomkat og Beatport, så snart aktuel i cd-format med "Great Lengths", der byder på en række kendinger fra hans vinylproduktioner, som ikke før har været udgivet på cd. Dertil kommer en masse hidtil ukendte titler på den 14 numre lange trackliste.

Af Martyns MySpace-profil fremstår den specifikke udgivelsesdato ikke, men formuleringen ”Martyn's debut LP 'Great Lengths' is coming soon” og det faktum, at både Arena (Berlin) og FWD>> (London) har afviklet release parties for albummet, antyder, at det er lige på trapperne.

Great Lengths udkommer som cd, lp og download på Martyns eget selskab 3024.

Mere Martyn på MySpace

ANNONCE