Nyhed

MGMT designer for Playboy

Og Duff McKagan giver finansielle råd på bladets webside

Justice er ikke de eneste, der har designet ting på det seneste. MGMT, Pharrell, Q-Tip og Chromeo har alle været kreative i forbindelse med Playboy Magazines årlige Rock The Rabbit-artikel, der sætter fokus på musikere og samtidig samler penge ind til aids-forskning.

I forbindelse med artiklen skal de udvalgte kunstnere nemlig designe en T-shirt, der kan sælges og samle penge ind til organisationen LIFEbeat: The Music Industry Fights AIDS. Ovenover kan ses MGMT's bud, der lige nu kan købes i Playboys officielle webshop. Tidligere designere inkluderer Duran Duran og Daft Punk.

Playboy har altid haft et tæt forhold til musik, og derfor er det måske heller ikke så mærkeligt, at de har valgt en musiker til at skrive en klumme om finanskrisen. At valget er faldet på Duff McKagan, er dog nok lidt mere overraskende. Men ikke desto mindre bestyrer han nu klummen Duffonomics: Appetite For Investment, hvor han bruger tid på at forklare forskellige basale økonomiske faktorer, som hvordan man skal forholde sig til forskellige udlånstyper og pensionsordninger.


Uden at vide synderligt om det amerikanske banksystem og pensionsverden får man alligevel en fornemmelse af, at Duff har sat sig ind i sagerne og ved en masse om landets politiske og økonomiske miljø. Indlæggene er med andre ord særdeles saglige, så forventer man idéer til, hvilke vodkafirmaer og internetpornosider man skal kaste sine penge efter, bliver man slemt skuffet.

Bladet med Rock The Rabbit-artiklen udkommer i USA 13. februar, og Duffonomics-artiklerne publiceres ugentligt.

ANNONCE