Nyhed

Musikparlamentet diskuterer global udbredelse

Fjerde udgave af Musikparlamentet handler om at få sin musik ud på det globale musikmarked

Til fjerde udgave af Musikparlamentet vil et panel bestående af fire branchefolk med internationale erfaringer diskutere, hvordan man udbreder og sælger sin musik på et globalt musikmarked. Arrangementet afvikles onsdag 25. februar og udover debatten vil man kunne opleve musik med Jeremy Sparrow og Our Broken Garden.

Moderator er Jan Sneum (DR), og panelet består af Martin Buck (Bandbase.com), Gunnar Madsen (ROSA, MXD, Spot Festival), Kåre Wanscher (Advokat, Konsulent for Eksportrådet, Michael Learns To Rock) samt Ulrik Ørum-Petersen (Volcano Management), der vil komme ind på emner som brugen af internettet, showcases, betydningen af international succes i hjemlandet og mulighederne for fans, der vil promovere dansk musik i udlandet.

I en pressemeddelelse fremgår det, at "Musikparlamentet har som erklæret mål at sætte løsninger og samarbejde på dagsordenen, når musikbranchen tages op til debat" og at Musikparlamentet går efter "en løsningsorienteret og fremsynet debat".

Den debat vil som nævnt blive suppleret med livemusik, og programmet for aftenen 25. februar i Borups Koncertsal er som følger:

kl.18.30 Musikparlamentet åbner
kl.19.00 Our Broken Garden spiller live
kl.19.45 Paneldebat "Musikparlamentet goes global"
kl.21.15 Jeremy Sparrow spiller live

Sted: Borups Højskole · Frederiksholm Kanal 24 · 1220 København K. Billetterne koster 40 kroner og købes i døren (kun kontanter).

ANNONCE