Nyhed

Nas laver album med Damian Marley

Rapperen og reggae-musikeren laver en hel plade sammen

Ifølge Billboard er den amerikanske rapper Nas igang med at indspille et helt nyt album sammen med reggae-stjernen Damian Marley. De to musikere har i de sidste mange uger været i fuld gang med at indspille den kommende plade i Los Angeles, og albummet forventes at blive udgivet i løbet af foråret, men det er endnu ikke afgjort på hvilket pladeselskab, da Nas er på kontrakt hos Def Jam og Marley hos Universal.

"Vi har været igang med at indspille i et studie, hvor folk som Mick Jagger indspiller. Ingen vidste, hvem vi var. Vi skal til Miami i denne uge for at færdiggøre pladen og vi sigter efter at turnere denne sommer i forbindelse med albummet," udtaler Nas' manager, Anthony Saleh.

Angiveligt vil den endnu ikke navngivne plade også udkomme i en special-version, hvor overskuddet fra pladesalget vil blive brugt på at bygge en skole i Afrika.

Som vi tidligere her på GAFFA.dk har skrevet om, skal Nas også medvirke på et nummer på Dr. Dres længe ventede album "Detox", der forhåbentligt skulle udkomme i løbet af sommeren.

ANNONCE