Nyhed

Ny single fra Neil Young

”Fork In The Road” kan høres på legendens hjemmeside og varsler nyt album

2009 ser ud til at blive et godt at år at være Neil Young-fan. Ikke nok med at den 63-årige legende langt om længe ser ud til at udsende det mildest talt længe ventede box-set ”Archives”, så har Young nu også lagt et nyt nummer ud på sin hjemmeside.

Nummeret, der hedder ”Fork In The Road”, ledsages af en morsom video af sangeren, der både spiller luftguitar og lytter til et par høretelefoner, som er stukket i et æble. I det hele taget er sangen en kras, rockende og humoristisk sag, der indeholder følgende linier: ”There’s a bailout coming, but it’s not for me. It’s for all those creeps watching tickers on tv”, og mp3-kritikeren Neil har indset, at han ikke sælger lige så mange plader som før i tiden: ”my sales have tanked, but I still got you ...download this. It sounds like shit.”  

Ifølge Rolling Stone bliver ”Fork In The Road” også titlen på Neil Youngs kommende album, der forventes udsendt sidst i marts. Tidligere har der også været meldinger om et album med titlen ”Toast” indeholdende genindspilninger med Crazy Horse af numre fra ”Are You Passionate?” fra 2002. ”Fork In The Road” skulle imidlertid indeholde ti splinternye numre, hvoraf flere har været luftet i løbet af Youngs roste turnévirksomhed i 2008. På denne turne, der bragte ham til København, Roskilde Festival og Horsens, høstede han hele tre seksstjernede anmeldelser her i GAFFA.

”Fork In The Road” kan både ses og høres på www.neilyoung.com.

ANNONCE