Nyhed

Nye metalnavne til Roskilde Festival

Amon Amarth, Cancer Bats og Darkane er nu blevet tilføjet til programmet

I sidste uge blev et af de helt store metalnavne, Slipknot, annonceret som et af navnene på dette års Roskilde Festival, men de maskeklædte metalhoveder skal ikke levere tråd og aggression alene, da det nu er blevet offentliggjort, at Amon Amarth, Cancer Bats og Darkane også er blevet tilføjet til årets festivalprogram.

Svenske Amon Amarth spiller en omgang vikingemetal om nordisk mytologi og tapre krigere. Deres kraftfulde musik henfalder aldrig til kitsch og pjank. Her er masser af melodi og lækre guitar-licks hos et af denne skandinaviske musikgenres mest anerkendte navne.

Cancer Bats fra Canada har skabt deres egen aggressive blanding af sydstatsmetal, punk-rock og hardcore. Det ellers så tilforladelige Canada har fået et band, der kan bide skeer med de tungeste drenge fra de amerikanske sydstater.

Darkane, der ligesom Amon Amarth er fra Sverige, har udgangspunkt i den samme svenske metaltradition, som tidligere har givet os At the Gates og In Flames. Helsingborg-drengene peger dog skytset mere og mere mod thrash-metallen: Du kan glæde dig til heftige doser brutalitet, tempo og brillant håndtering af strengeinstrumenterne.

Roskilde Festivalen lover, at der bliver tilføjet yderligere bands til programmet i løbet af de næste par dage, og at der også nok skal komme nogle navne fra blidere musikgenre.

ANNONCE