Nyhed

Present Aarhus forbedrer påskeferien

Spleen United og Felix Da Housecat kommer til Ridehuset i april måned

Årets påskeferie får nu et ekstra pift, da Present Aarhus præsenterer en række koncerter i perioden fra den 2. til den 11. april. Foreløbig er koncerter med det danske electro-rock-band Spleen United og den succesfulde amerikanske dj Felix Da Housecat blevet offentliggjort. Spleen United spiller på Ridehuset torsdag den 2. april, og Felix Da Housecat spiller samme sted lørdag den 11. april.

Spleen United har udgivet studiepladerne "Godspeed into The Mainstream" og "Neanderthal", som her på GAFFA fik fire ud af seks mulige stjerner og i anmeldelsen skrev Kristian Bach Petersen blandt andet: "Den nonchalante og tilbagelænede 'Failure' emmer igen af Lowe & Tennant, og '66' følger takten og er desuden et godt eksempel på Spleens tæft for at skrive skarpe tekster. ”In my youth I used to rage / In my youth I used to dream of age” lyder et af mange elegante omkvæd."

Felix Da Housecat må siges at være blandt eliten inden for dj-faget, og har i løbet af sit musikalske virke udgivet et tocifret antal plader, der blandt andre tæller den anmelderroste "Devin Dazzle & The Neon Fever", som her på GAFFA fik topkarakteren seks stjerner.

Present Aarhus vil i løbet af det næste stykke tid komme med flere navne til at sætte gang i april måned. Billetter til koncerterne med Spleen United og Felix Da Housecat koster henholdsvis 170 kroner plus gebyr og 125 kroner plus gebyr, og de kan købes via GAFFAbillet.dk.

ANNONCE