Nyhed

Danske navne til SXSW

Der er netop blevet føjet otte danske navne til programmet for den amerikanske South By Southwest-festival

I dagene 18. - 22. marts kan man i Austin, Texas opleve hundredevis af fortrinsvis europæiske og amerikanske bands til den årlige South By Southwest-festival (SXSW), og nu er der også kommet danske navne på programmet.

Det drejer sig om The Fashion (billedet), Murder, The Asteroids Galaxy Tour, The Raveonettes, Oh Land, Tina Dickow, PowerSolo og The River Phoenix, der alle skal give minimum en koncert i løbet af de fire dage, den texanske festival afvikles på spillesteder og barer rundt om i den amerikanske by.

The Fashion spillede også på SXSW sidste år, efter at bandet i januar havde underskrevet en amerikansk pladekontrakt med Epic Records. Den resulterede i, at The Fashion udsendte deres andet album i USA, og efterfølgende spillede på CMJ-festivalen i New York, og til marts vender de altså tilbage til USA for at give flere koncerter.

Også PowerSolo, The Raveonettes og Tina Dickow (som optræder som Tina Dico) har gæstet SXSW tidligere, mens de øvrige navne er debutanter på festivalen. Det forventes, at der vil blive tilføjet endnu flere danske navne til festivalen, hvor man også vil kunne opleve navne som Metronomy, White Lies, Your Vegas, Gang Gang Dance og Rival Schools.

ANNONCE