Nyhed

Hoobastank ude med interaktiv video

Det amerikanske band invitere nu fans til selv at mixe videoen til deres single "My Turn"

De alternative rock-drenge fra Hoobastank har i samarbejde med instruktør P.R. Brown, der før har arbejdet sammen med grupper som Goo Goo Dolls og Slipknot, lavet en interaktiv video til singlen "My Turn", hvor fans kan få et hav af forskellige karakterer til at spille musikken. Den interaktive video er et supplement til den regulære video til singlen.

"My Turn" er med på det nye Hoobastank-plade "For(N)ever", som er det fjerde studiealbum fra bandet, der udkommer på Island Records i løbet af kort tid. Den nye video kan findes og udforskes på myturn.hoobastank.com, hvor man har muligheden for at få bikini-modeller, pensionister, frontmanden Doug Robbs mor og svigerfar, samt rigtig mange forskellige versioner af band-medlemmerne til at opføre sangen.

Man har også muligheden for at gøre videoen lidt mere personlig ved at uploade sine egne baggrunde og matche dem til forskellige klip. Konceptet til den interaktive video kom, ifølge Reuters, fra Hoobastanks manager Jordan Berliant, og sigter mod at udnytte internetmediet og gøre noget, man ikke kan på almindeligt fjernsyn.

ANNONCE