Nyhed

Lars Ulrich med i Guns N' Roses-video

Metallica-trommeslageren er med i videoen "Better", men udgivelsen af den udebliver

Den danske trommeslager Lars Ulrich bekræfter over for Rolling Stone Magazine, at han optræder i, hvad der skulle være den nye video "Better" fra Guns N' Roses' seneste albumudgivelse "Chinese Democracy". I december måned sagde den opsigtsvækkende forsanger Axl Rose, at videoen var lige ved at være færdig og ville komme i løbet af en uges tid, men her over en måned senere er musikvideoen stadig ikke ude endnu.

Forsinkelsen af "Better" skulle angiveligt være et produkt af, at Lars Ulrich mangler at underskrive en samtykkeerklæring om at være med i videoen. Men Metallicas danske trommeslager udtaler, at han allerede har skrevet under på, at Guns N' Roses må bruge et enkelt klip med Ulrich, hvor han og Axl Rose omfavner hinanden backstage efter en koncert.

Lars Ulrich forstår ikke, hvorfor rygterne om, at det skulle være ham, der er skyld i forsinkelsen, er opstået. Han lægger samtidig ikke skjul på, at han er glad for at være med i en Guns N' Roses-video og siger til musikbladet:

"Jeg ville elske at være med i en Guns N' Roses-video. Det er min favoritsang på pladen - jeg synes, det er en fed sang."

Lars Ulrich siger desuden, at han venter spændt på, at musikvideoen til "Better" kommer ud, og det samme kan alle vi andre altså også gøre.

ANNONCE