Nyhed

Music Management-uddannelsen i Århus søger nye studerende

Der er infomøde på Det Jyske Musikkonservatorium i aften

Hvis du går med en lille musikmanager i maven, så er konservatorierne i både København og Århus leveringsdygtige i uddannelser i music management og har været det siden begyndelsen af årtusindet. Tilmeldingsfristen til den århusianske udgave af uddannelsen er 2. februar, og allerede i aften onsdag den 21. januar klokken 19:00 er der informationsmøde på uddannelsen, som foregår på Det Jyske Musikkonservatorium.

MUMA – eller Music Management-uddannelsen – startede i Århus i 2003 som et resultat af både musikbranchens og Kulturministeriets ønske om at styrke og professionalisere arbejdet med dansk musik – både herhjemme og på eksportmarkedet.

Uddannelsen i Århus er blevet til i et samarbejde mellem Det Jyske Musikkonservatorium, Handelshøjskolen i Århus, Kaospiloterne og en række lokale branchefolk.

For at ansøge skal man have arbejdet inden for musikbranchen; pladeselskab, management, booking, spillested, kulturhus eller fra beslægtede brancher som for eksempel film, tv eller teater i mindst to år.

Derudover skal man have en gymnasial uddannelse med engelsk på B-niveau. For ansøgere med stor faglig erfaring og mindre boglig baggrund er der dog en række dispensationsmuligheder.

Uddannelsen er en to-årig deltids diplomuddannelse, med undervisning én dag om ugen. Herudover vil der være supplerende kursusforløb samt diverse studierejser. Fjerde og sidste semester er forbeholdt et afgangsprojekt, der afsluttes med eksamen.

Der er ansøgningsfrist mandag den 2. februar klokken 12:00 og studiestart ultimo august 2009.

Informationsmødet finder sted 21. januar klokken 19 på Det Jyske Musikkonservatorium, Skovgaardsgade 2C, 8000 Århus C.

ANNONCE