Nyhed

Obama henvender sig til de unge

Kanye West, Kid Rock og Fall Out Boy spiller til Obamas "Youth Inaugural Ball"

Det er som bekendt i morgen, den 20. januar, at Barack Obama indsættes som USAs 44. præsident. Voksenudgaven af denne begivenheds dækning kan følges verden over på de regulære tv-kanaler. Velvidende at Obama var de unge vælgeres overvældende favorit af de to kandidater, har man stablet et arrangement på benene, der særligt henvender sig til netop den yngre tredjedel af vælgerskaren, og det har fået navnet "Youth Inaugural Ball".

Hovedpersonen selv vil medvirke og levere en tale, hvor han opfordrer verdens unge til engagere sig i socialt arbejde. For at sikre det allerspændstigste show vil der være liveoptrædener fra Kanye West, Kid Rock og Fall Out Boy, og desuden vil Tobey Maguire og Usher også medvirke.

Til at transmittere løjerne har MTV meldt sig på banen, og hvis man kan tolerere at sædvanlige, musikrelevante programmer som "The Hills" og "Laguna Beach" for en stund blandes sammen med noget så mærkværdigt som liveoptrædener, så kan man se transmissionen den 22. januar kl. 21 på MTV Danmark.

ANNONCE