Nyhed

Skagarack gendannes i Esbjerg

Efter atten års pause samles medlemmerne af Skagarack for at spille til Esbjerg Rockfestival

Den danske gruppe Skagarack udsendte i 80'erne og de tidlige 90'ere en stribe plader, der blandt andet indeholdt hits som "Move It In The Night" og "Hungry For A Game". De blev egentlig opløst i 1991, men frontmand Torben Schmidt udgav faktisk i 1993 pladen "Big Time" under Skagarack-navnet med en helt ny gruppe musikere.

Men efter en atten år lang pause er de oprindelige medlemmer nu klar til igen at give en koncert, hvilket kommer til at ske til Esbjerg Rockfestival i juni måned. I en pressemeddelelse begrunder Torben Schmidt gendannelsen med en ihærdig indsats fra den esbjergensiske festivals side:

"Hvorfor vi gendannes nu? Ja, det er et godt spørgsmål. Vi har faktisk ikke set hinanden i 18 år, men vi har fået masser af opfordringer til at spille igennem så at sige alle årene. Men vi har alle været travlt optaget med andre gøremål. At vi overhovedet spiller på Esbjerg Rockfestival 2009, skyldes nok primært [festivalarrangør, red.] Søren Højbjergs stædighed. Han blev ved med at ringe! Og vi blev ved med at sige nej. Men så - lige pludselig - syntes vi, at det faktisk kunne være lidt fedt at spille. Tiden var moden. Vi gør det fordi vi fik lyst til at tage ud og spille og ha’ det sjovt sammen. Det er udgangspunktet. Så ser vi hvad der sker, men vi glæder os i hvert fald".


Bandet skal spille på festivalens første dag, hvor også Europe er på programmet. Dagen efter tager programmet en mere poppet drejning med navne som Bananarama, ABC, Rick Astley og Howard Jones. Festivalen afvikles i dagene 5.-6. juni.

Billetter til Esbjerg Rockfestival kan købes via GAFFA Billet.

ANNONCE