Nyhed

The Big Boppers kiste skal sælges

Sønnen af J. P. "The Big Bopper" Richardson overvejer at sælge sin fars kiste på eBay

Jay Richardson (billedet) gravede i januar 2007 sin fars kiste op, for at gennemføre en obduktion af J. P. "The Big Bopper" Richardson, 48 år efter at han døde i en flyulykke sammen med Ritchie Valens og Buddy Holly 3. februar 1959 på en dag, der senere er blevet kaldt "The Day The Music Died". Richardson begravede efterfølgende sin far igen i en ny kiste på et mere synligt sted på kirkegården, og nu vil han sælge den oprindelige kiste til højstbydende.

The Big Bopper er begravet i Forest Lawn Cemetery i byen Beaumont, Texas, og i følge byens lokalavis, Beaumont Enterprise, har sangerens søn nu besluttet sig for at sætte The Big Boppers originale kiste til salg på eBay for at indsamle penge til et show om sangeren samt for at holde hans minde i live.

Overfor avisen begrunder Richardson sin beslutning med, at han ikke har noget at bruge den store metalkasse til, men at han ikke vil destruere den på grund at det, den repræsenterer.


"Vil folke bekymre sig om rock 'n' roll om 200 år? Hvem ved? Men hvorfor skulle jeg destruere den? Selvom det var min fars hvilested i 48 år, er det samtidig en unik mulighed for at lære mere om rockmusikkens tidlige år".

Jay Richardson, også kendt som Big Bopper Jr., blev født tre måneder efter faderens død og har derfor aldrig set ham i levende live. Han dyrker dog faderens minde som en del af et turnerende show, hvor også Ritchie Valens og Buddy Holly hyldes.

Det forventes, at auktionen for kisten vil blive sat i gang inden for de næste uger op imod 50 års jubilæet for The Day The Music Died 3. februar 2009.


ANNONCE