Nyhed

Avril Lavigne laver intimt album

De nye sange er akustiske, produceret af ægtemanden og ulig hendes øvrige udgivelser

Til trods for at der er gået syv år, forbinder rigtig mange fortsat Avril Lavigne med skotskternet nederdel, tynd sort slips og sange som "Complicated" og "Sk8ter Boi". Der er dog to udgivelser siden debutpladen "Let Go", og til efteråret kommer Avrils fjerde album, der kommer til at vise en hel ny side af den canadiske sangskriver.

I et interview med Billboard fortæller Avril, at de fleste af sangene på det kommende album blot er hende, der synger sammen med en akustisk guitar. Hun siger, at de derfor er meget forskellige fra de sange, hun tidligere har udgivet, og siger, at de i højere grad handler om følelser.

Avril har skrevet halvdelen af sangene selv, og den anden halvdel med Evan Taubenfield og Butch Walker, hvor sidstnævnte også har produceret nogle af sangene til pladen. De fleste er dog produceret af Deryck Whibley, der ud over at være frontmand i Sum 41 også er gift med Avril Lavigne.

Sangskriveren fortæller desuden, at man på pladen vil kunne finde sangen "Darlin'", som Avril skrev som femtenårig, før hun fik en pladekontrakt:

"Det var højst sandsynligt den anden sang, jeg nogensinde skrev, da jeg stadig var i gang med at prøve at finde ud af, hvordan man gjorde. Den sang er meget speciel for mig".

Andre sangtitler, der forventes at dukke op på pladen, er "Everybody Hurts" (ikke en coverversion, red.) og "Black Star", der lige nu bruges til at promovere hendes parfume af samme navn.

Det forventes, at det fjerde album vil dukke op til november og blive fulgt op af en amerikansk turné til februar. Her vil Avril også lægge dansere og koreografi på is, og i stedet tage på landevejen med et show, der passer til hendes nye musikalske stil.

ANNONCE