Nyhed

Macy Gray til Train

Sangerinden har netop offentliggjort en koncert i Århus til september

Macy Gray er senere i år aktuel med albummet "The Gray Life", der er det femte album fra en af soulmusikkens mest karakteristiske stemmer. I den anledning skal hun ud og give koncerter, hvilket bringer hende forbi Train i Århus 13. september.

Natalie Renee McIntyre debuterede i 1999 som Macy Gray med albummet "On How Life Is", og reaktionen var et verdensgennembrud for sangerinden ikke mindst på grund af den Grammy-vindende single "I Try". Siden er kommet tre udgivelser, der har fastholdt Macy Grays position som et af soulmusikken mest interessante og bedstsælgende navne.

Som liveartist har sangerinden bestemt heller ikke skuffet, og da hun sidst optrådte i Århus var der fem stjerner fra anmelderen, der gav hende disse ord med på vejen:


"Mod slutningen af koncerten blev det til et nyt højdepunkt, da den Balkan-påvirkede, højenergiske 'Oblivion' blev omsat til hæsblæsende fællessang under ledelse af en af Grays roadier. Og stemningen fortsatte på kogepunktet under storhittet 'I Try', hvor Gray elegant indflettede passager fra sin egen 'Sweet Baby' og Bob Marleys 'No Woman, No Cry', inden hun lukkede og slukkede med den lidenskabelige ballade 'Finally Made Me Happy'."

Nu vender Macy Gray tilbage til Århus, hvor hun kan opleves søndag 13. september på Train. Billetsalget starter onsdag via GAFFA Live.

ANNONCE