Nyhed

Mika går mod gyldne tider

Den engelske sanger er klar med sit andet album, der har fået titlen "We Are Golden"

25-årige Michael Holbrook Penniman fik i 2007 sit gennembrud under navnet Mika med singlen "Grace Kelly" taget fra debutalbummet "Life In Cartoon Motion", og nu er han efter en stribe hits klar til at udsende endnu en single som foreløber til albummet "We Are Golden", der udsendes 21. september.

Der er dog ikke det første nye musik fra Mika siden debutudgivelsen. Sangeren udsendte nemlig i sidste måned ep'en "Songs For Sorrow", der viste en mørkere side af den ellers så positive popstjerne. Dette mente GAFFAs anmelder dog langt fra var en dårlig ting og kvitterede med de maksimale seks stjerner:

"Mika har fuldstændig kontrol over sine materialer, og på "Songs For Sorrow", hvor de elektroniske og powerpoppede lag er skrællet af, afslører han endnu en ny side af sig selv. Hans vokal, arrangementer, kompositoriske originalitet og hans talent for at integrere tekst og musik i symbiotiske udtryk, placerer ham i den absolut bedste popliga".

Men nu skulle Mika være tilbage, som vi kender ham bedst, og første single-udspil udsendes 7. september og er titelnummeret fra "We Are Golden". Sangeren er dog ikke alene på udgivelsen, hvor han blandt andet får hjælp af Andrae Crouch Gospel Choir (der sang på Madonnas "Like A Prayer"), The Seawind Horns (der medvirker på både "Off The Wall" og "Thriller") og Owen Pallet, der har skrevet strygerarrangementerne på begge Arcade Fire-plader. Derudover medvirker også sangerinden Imogen Heap og Stuart Price, der har produceret for Madonna og udsendt plader under navet Les Rythmes Digitales.

Mika udsender "We Are Golden" 21. september.

ANNONCE