Nyhed

Raw udvider kapaciteten

Der er 50 navne på plakaten og plads til 7500 gæster til årets arrangement

Den københavnske clubbing-event Raw afvikles i år for sjette gang, og endnu engang har det været nødvendigt at udvide kapaciteten, så man i år kan byde velkommen til 7500 gæster, der skal opleve 50 elektronisk navne i området ved Kulturkajen Docken i Nordhavn.

Her skal der bygges syv scener, der skal bruges til at præsentere navne som Paul Woolford (2020 Vision), Matthew Johnson (Wagon Repair), Mark Knight (Toolroom Records), Jstar & MC Honey Brown, DJ Friction (Shogun Audio) og Joker (Hyperdub). Scenerne sættes op i et område, der er blevet tre gange så stort som de seneste to år, og igen i år bruger arrangørerne skibscontainere til opbygningen af området.

Raw er blevet en støt stigende succes, og sidste år var der så stor efterspørgsel efter billetter, at man måtte afvise tusindvis af folk i døren. Derfor har man nu udvidet kapaciteten fra 5000 til 7500, og til Danmarks Radio udtaler en af arrangørerne, Kristoffer Bramsen, at man forventer at kunne fylde området trods udvidelsen.

"Vi skal have fyldt op. Men Raw er naturligt blevet til det, Raw er i dag. Det er ikke pustet op, og mange mennesker bakker op, så jeg tror på det. Og vores billetsalg går også rigtig godt".

Arrangementet er kommet langt, siden det blev afviklet i den nu nedrevne Silo52 på Islands Brygge, og hvordan det hele kommer til at løbe af stablen kan man opleve 1. august.

Billetter til Raw 2009 kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE