Nyhed

The Broken Beats tager på turné

Det århusianske band tilføjer tyske og danske koncerter frem til oktober

Kim Munk og hans skiftende besætning i The Broken Beats har tilføjet ti koncerter til deres koncertplan i efteråret. Du kan stadig fange dem, når de spiller på Danmarks Grimmeste Festival den 31. juli, på Stubnitz i København den 5. august, og fortsætter lidt modstridende på Skanderborg (Danmarks Smukkeste) Festival den 8. august.

Den nye koncertplan inkluderer fem koncerter i Tyskland i slutningen af august, inden de vender tilbage til dansk grund og giver seks koncerter i Frederiksværk, Rødovre, Viborg, Sønderborg, Herlev og Næstved i løbet af fire weekender i oktober.

The Broken Beats er aktuel med pladen "You're Powerful, Beautiful And Extrodinary" fra februar, som vi gav fire stjerner med følgende ord: "Åbningsnummeret og førstesinglen The Rules er en Clockwork Orange'sk symfonisk pophymne, der ligger i naturlig forlængelse af 2006-albummet og storhittet Essentials. Ensemblet omkring århusianske Kim Munk fortsætter, hvor de slap, med tempovariation, originalitet og gode referencer spredt i musikhistoriens harmoniske og poppede afdeling."


Turnéplan:
31.7: Danmarks Grimmeste Festival, Brabrand

5.8: Stubnitz, København
8.8: Skanderborg Festival
26.8: Kiel
27.8: Hamborg
29.8: Bad König

4.4: Freiburg
5.9: Saarwellingen

2.10: Gjethuset, Frederiksværk
3.10: Viften, Rødovre
17.10: Paletten, Viborg
24.10: Sønderborghus, Sønderborg
30.10: Galaksen, Herlev
31.10: Vershuset, Næstved

ANNONCE