Nyhed

The Good the Bad i fint selskab

Paul McCartney og Pete Townshend er på gæstelisten ved "hemmeligt" klubgig i London iaften

Den københavnske, surfinspirerede trio The Good the Bad (TGTB) - med blandt andre den tidligere The Raveonettes-guitarist Manoj Ramdas - får noget at leve op til i aften, hvor de er inviteret til at optræde ved et afterparty-arrangement på en ikke offentliggjort klub i London i forbindelse med The Killers' to koncerter i Royal Albert Hall. Her har både eks-beatlen Paul McCartney og The Whos Pete Townshend meldt deres ankomst.

TGTB fik engelsk management i kølvandet på deres koncert på Popkomm i Berlin sidste efterår, og har siden spillet mere end ti showcase-koncerter i London, ligesom de i maj var på en regulær Englandsturné, som blandt andet inkluderede en koncert på Sound City-festivalen i Liverpool. I fredags optrådte gruppen på festivalen Hop Farm i Kent.

Bandet, der ikke har nogen forsanger - "fordi vi ikke kunne finde nogen, der var villig til at stå bagved trommeslageren" - består foruden Ramdas af trommeslager Johan Lei Gellett, som tidligere har optrådt med blandt andre Henrik Hall og Kira and the Kindred Spirits og leadguitaristen, der kalder sig The Adam og desuden slår sine folder i The Setting Son.

Senere på sommeren kan TGTB for en kort bemærkning opleves i hjemlandet. Første august spiller de på århusianske Den Grimmeste Festival, og den 11. august indtager de Vega på Vesterbro sammen med Crystal Antlers og The Setting Son. Lyt og læs mere her.

 

ANNONCE