Nyhed

Vega flytter Hank Williams III-koncert

Der er så stor efterspørgsel efter billetter, at country-musikeren nu opgraderes til Store Vega

Hvis man kan tale om blåt country-blod, så kan der næppe være tvivl om, at det løber gennem årene på Hank Williams III, der er tredjegenerations musiker og barnebarn af legenden Hank Williams. Den unge Williams kommer til København 25. august, og nu fortæller Vega, at der har været så stor efterspørgsel på billetter, at man har valgt at opgradere koncerten til Store Vega.

Barnebarnet debuterede i 1996 efter primært at have spillet i punkbands med et lidt tvivlsomt album, hvor hans vokaler blev blandet med vokaler indsunget af de to øvrige Williams-mænd. Siden har han dog udsendt en stribe regulære album og har opbygget sig et navn som en respekteret sanger og sangskriver, der kan andet end blot leve på familienavnet.

Musikalsk går han dog til tider ganske andre veje end resten af familien, og til hans koncerter veksles der mellem traditionel country, aggressiv rockabilly og regulær dødsmetal. Sidstnævnte genre udforskes sammen med bandet Assjack, der også er med i København, og som tidligere har indeholdt guitaristen Duane Denison (The Jesus Lizard/Tomahawk).


Hank Williams III udsendte sidste år albummet "Damn Right, Rebel Proud", der er et regulært outlaw-country album om at drikke whiskey, tage stoffer og ende i alskens forskellig ballade. Men Williams er lige nu forberede sig på udgivelsen af det første Assjack-album, der udsendes 4. august, så det kommer der formodentlig en del smagsprøver på til koncerten.

Hank Williams III + Assjack kan opleves i Store Vega 25. august, og billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE