Nyhed

Zero 7 sætter tempoet op på fjerde album

"Yeah Ghost" udkommer primo september

Det var som vokalist for den britiske elektroniske duo, Zero 7, at svensk-argentinske José Gonzalez i sin tid fik offentlighedens opmærksomhed og byggede fundamentet for sit gennembrud. Samme tjans har den australske sangerinde Sia Furler og vores egen danske sangerinde, Tina Dickow, brugt som springbræt mod en international solokarriere.

Det nye album bliver den britiske elektroniske duos fjerde fuldlængde studiealbum, og ifølge nme.com vil Henry Binns og Sam Hardaker sætte tempoet op på den kommende udgivelse. Ud over en række nye sange vil albummet komme til at bestå af nogle genindspilninger af numre fra Binns' og Hardakers sideprojekter. I 90'erne stod duoen i øvrigt bag det elektroniske input for kunstnere som Robert Plant og Pet Shop Boys.

Tina Dickow har ikke medvirket i Zero 7 siden albummet "When It Falls" og de efterfølgende turnéer i 2004. Til gengæld var Sia Furler også med på den Grammy-nominerede "The Garden" fra 2006, og deres nye album, som har fået titlen "Yeah Ghost", er således eneste nyt i de seneste tre år. På "Yeah Ghost" medvirker soul-/jazz-sangerinden Eska Mtungwazi, singer-songwriter Martha Tilston og rapperen Rowdy Superstar.


Trackliste:
1. Count Me Out
2. Fever
3. Get Us Down
4. Zizou
5. Pop Art Blue
6. Medicine Man
7. Ghost sYMbOL
8. Sleeper
9. Solastalgia
10. The Road
11. All Of Us

"Yeah Ghost" udkommer i den 7. september, og allerede nu kan man downloade nummeret "Everything Up (Zisou)" på Zero 7's website.

ANNONCE