Nyhed

Bauhaus-sanger til København

Peter Murphy giver koncert på Rust til oktober

Engelske Bauhaus blev dannet i 1978 og trods to gendannelser i henholdsvis 1998 og 2005 er gruppen nu igen opløst. Men frontmanden Peter Murphy er fortsat aktiv, og til oktober kan han opleves live på det københavnske spillested Rust.

Murphy gæstede Vega sammen med Bauhaus i 2006 på gruppens anden gendannelsesturné, og her var der fuldstændig udsolgt. Så interessen for den mørke engelske gruppe er stor her i landet, og derfor er det da også særdeles interessant, at Murphy har valgt at vende tilbage til efteråret.

Her kommer det dog til at handle om sangerens solomateriale. Murphy har udsendt soloplader siden midten af 80'erne, og det seneste er "Unshattered" fra 2004. Der skulle dog være et nyt album på vej samt en række coverversioner, der vil blive udsendt digitalt.

Murphy er nemlig i gang med en turné med navnet "The Secret Cover Tour", og i den forbindelse har han blandt andet indspillet en coverversion af John Lennon-sangen "Instant Karma", der desuden lige nu bruges i en amerikansk tv-reklame.

Peter Murphy fra Bauhaus kan opleves solo på Rust 13. oktober, og billetter kan købes via GAFFA Billet.

ANNONCE