Nyhed

Efterklang opfører Performing Parades i London

Det danske band spiller i Barbican Hall til oktober

Den 28. oktober spiller Efterklang i samarbejde med det klassiske orkester Britten Sinfonia deres "Performing Parades" koncert i Barbican Hall, London.

Koncertsalen, der til daglig huser både The London Symphony Orchestra og BBC Symphony Orchestra, har plads til næsten 2000 publikummer og bliver rammen om en genopførsel af den koncert, der første gang blev opført i efteråret 2008 med DR UnderholdningsOrkestret i DR´s Koncerthuset.

Netop koncerten med UnderholdningsOrkestret danner grundlag for den allerede annoncerede kombinerede dvd/livecd&lp-udgivelse, der udkommer den 19. oktober i år og som også bærer titlen ”Performing Parades”.

Casper Clausen fra Efterklang udtaler:

"På mange måder markerer denne udgivelse højdepunktet af hvad vi har forsøgt at opnå på vores to albums "Tripper" og "Parades". Vi føler, det afslutter et kapitel, da vi i øjeblikket arbejder på at tage vores musik i en helt ny retning."

Udover selve koncertfilmen, der er instrueret af Benjamin Hesselholdt, indeholder dvd´en en dokumentar instrueret af Ralf Christensen om tilblivelsen af koncerten. Ligeledes kommer dvd´en med syv musikvideoer, heriblandt ”Mirador” videoen af Hvass&Hannibal.

ANNONCE