Nyhed

Elektronisk Tirsdag udsender kompilering

Folkene bag den københavnske electronica-klub har sammensat en udgivelse med ny dansk musik

Carl Emil Amundsen og Thomas Borre står bag klubben Elektronisk Tirsdag, og de har nu modtaget bidrag fra 27 danske artister og samlet dem på en ny kompilering med titlen "Elektronisk Tirsdag", der samtidig tegner et billede af den danske elektroniske scene.

Det kommende album udsendes 6. august og indeholder blandt andet bidrag fra Lulu Rouge (billedet), System og Trentemøller, der står side om side med unge debutanter som Eloq, Bokal, Nabo og Yeti. Om udgivelsen siger klub- og festivalarrangør Carl Emil Amundsen:

"Formålet med udgivelsen er at hylde den elektroniske mangfoldighed. Der er så mange fantastiske elektroniske kunstnere herhjemme, og det ansporede os til at forevige et øjebliksbillede, der kunne demonstrere den vitalitet, der præger scenen i Danmark i disse år".


De mange kunstnere spiller mange forskellige typer elektronisk musik, men ifølge folkene bag kan man godt mærke inspirationen fra den engelske dubstep-bølge på en del af materialet.

Udgivelsen "Elektronisk Tirsdag" er blevet til i samarbejde med pladeselskabet City Hall Music. Udgivelsen fejres med et arrangement under årets Strøm Festival og følges op med en tour i det tidlige efterår med assistance fra koncertarrangøren Live Nation.

"Elektronisk Tirsdag" udsendes 6. august.


ANNONCE