Nyhed

IdaAida varmer op for Anastacia

"Tøsernes svar på Nik og Jay" starter festen i Sønderborg på torsdag

For et halvt år siden udkom danske IdaAidas debut-album ”100 %”. Duoen, der består af Ida Ambrose og Aida Abdi, havde et hit med titelnummeret fra pladen i foråret 2008, og nu er de klar til at fyre op under publikum til Anastacia-koncerten i Sønderborg på torsdag.

Medierne (og nu altså også GAFFA) har ofte omtakt duoen som ”tøsernes svar på Nik & Jay”, og pigerne selv har fortalt, at de håber at kunne blive et forbillede for alle de unge piger, der har set op til de mandlige rappere, og måske er blevet lidt for drengede og lidt for rå.

”100 %” fik i sin tid tre ud af stjerner af GAFFAs Sohail Hassan, der dog fremhævede Pilfingers produktioner, teksterne og pigernes kompromisløshed i forhold til valg af pladeselskab:

”Pilfinger står bag 10 af de 12 skæringer på skiven og gør det godt. Der er masser af kant i hans lækre r&b-pop-produktioner.[…] At pigerne har ben i næsen ses af, at de hoppede fra Sony BMG, selv om de havde et næsten markedsførings-klart debut-album, fordi stilen ikke blev holdt. De har valgt at komme ud på et langt mindre selskab, men holder deres stil hele vejen igennem. Respekt til det.”

Hvis man vil se, om duoen virkelig giver sig 100% ved deres koncerter, er det således bare med at møde tidligt op ved Mølleparkens amfiteater på torsdag, før Anastacia går på.


ANNONCE