Nyhed

Lisa Ekdahl på Danmarksturné

Den svenske sangerinde og sangskriver gæster landet til syv intimkoncerter

Svenske Lisa Ekdahl er populær også i Danmark, og nu kommer hun til landet for at give syv intimkoncerter i efteråret. Sangerinden og sangskriveren udsendte for nylig sit ottende solo-studiealbum, "Give Me That Slow Knowing Smile", hendes første på engelsk siden 2002 og hendes i alt tiende studiealbum, hvis man medregner hendes to jazzalbum med Peter Nordahl Trio.

Lisa Ekdahl er kendt for sine tilbagelænede og indsmigrende jazz-pop-vise-sange og for sin lille (det siger hun selv), men meget smukke, kvidrende stemme. Hun har også på flere plader fortolket jazzstandards og givet sit eget bud på nye bossa nova-numre.

De syv danske koncerter er en del af en europæisk turné, som ud over de nordiske lande også bringer Ekdahl til Frankrig, Belgien, Holland og Portugal med flere. En række europæiske lande er nemlig faldet for hendes engelsksprogede sange. Hendes nye album bliver da også udgivet i 14 lande.
 
Lisa Ekdahls selvbetitlede debutalbum fra 1994 solgte fire-dobbelt platin i hjemlandet og gjorde hende til superstjerne på ingen tid. Og hurtigt bredte succesen sig til resten af Skandinavien og videre ud i Europa.

Lisa Ekdahls turné bringer hende til følgende byer:
 
4. september -  Lys Over Lolland 
5. september -  Alsion, Sønderborg
6. september -  Musikhuset, Århus
7. september -  Magasinet, Odense
9. september -  Tobakken, Esbjerg 
10. september -  Amager Bio, København
11. september -  Trommen, Hørsholm
 
Billetsalg starter 8. juni klokken 10 på Billetnet.dk eller 70 15 65 65

ANNONCE