Nyhed

MC’s Fight Night holder ti års jubilæum

For tiende år i træk er der lagt op til verbale øretæver i KB Hallen

Det er efterhånden hele 10 år siden, at konceptet med battlerap i en boksering så dagens lys for første gang herhjemme. Derfor har arrangørerne af MC’s Fight Night tænkt sig at fejre jubilæet med stil, når de den 17. oktober afvikler MC’s Fight Night-finalen for tiende år i træk.

Arrangementet er kun blevet større, år efter år, fra sin spæde start i Amager Bio foran et skeptisk hiphop-publikum, som lige skulle se med egne øjne, at dommere og kampleder med en troværdig hiphop-baggrund klædte sig ud som rigtige boksedommere i smoking og butterfly, men konceptet holdt som bekendt vand.

Vejen er gået fra Amager Bio til nogle år i Københavns Cirkusbygning, og nu afholdes finalen hvert år i KB Hallen, hvert år med Danmarks Radio, som for ottende år i træk laver tv fra finaleshowet.

Arrangørerne har også afprøvet freestyle battles for det brede danske koncertpublikum. Først nogle år i træk på Langelandsfestivalen, og de seneste to år har nogle af de bedste freestyle-rappere i Danmark optrådt for over 350.000 danskere i samarbejde med Muskelsvindsfonden på Grøn Koncert.
 
Nu åbnes der for billetsalget og deltager tilmeldingen på hjemmesiden www.fightnight.dk, hvor man både kan læse alt om regler, dommertrio, Grøn Koncert 2009, Vest & Østfinalerne 2009 og MC’s Fight Night historie.

På hjemmesiden kan man blandt andet læse om konkurrencens konferenciers:

”Jøden & Jonny Hefty knokler sommeren igennem for at nå at udgive en plade sammen inden goe’ gamle Jonny Hefty fylder 40 år den 18. oktober i år. Om de når målet, vides ikke endnu, men vi kan i hvert fald byde på smagsprøver fra deres kommende album til vores Vest & Østfinaler på henholdsvis Train og i Amager Bio den 12. og 19. september 2009. Du kan naturligvis stadig opleve 15 vilde rapbattles til hver af Vest og Østfinalerne.”

Så har man styr på sine rim, eller nyder man oplevelsen af en velanbragt verbal kæberyster, ved man nu, hvor man skal gå hen i løbet af efteråret.

ANNONCE